dilluns, 25 d’abril del 2016

PREVISIÓ SOBRE EL FUTUR DEL JOVENT

En el futur no hi haurà jovent intel.ligent com ara, el jovent cada vegada anirà a pitjor. Els d'ara ja no som com els d'abans. Esperem que en ho donin tot mastegat, que tan sols en posar una paraula a "GOOGLE" ens surti la resposta. En el futur ja no tindran ni això, hi haurà uns robots que els ho faran tot. Ells explicaran els seus pensaments o ni això: tan sols en pensar el que volen fer el robot ja ho farà tot sol.

Aquests robots funcionaran amb bateries de 72h, i perquè cap adolescent es quedi sense bateria tan sols endollant-lo uan hora estarà carregat al 100%.
a les aules hi haurà els robots asseguts a la cadira i l'alumne al pati. Aquell alumne que tingui interès per les clases en arribar a casa es sincronitzarà amb el robot i captarà un 70% de l'informació.

Durant el dia a dia aniràn amb aquest robot. Sobretot a l'hora d'anar a comprar, de portar coses de pes, de mirar si els hi han tornat bé el canvi. El problema vindrà qaun vulguin quedar amb la parella. El robot farà el que voldrà i explicarà als pares moltes coses. En aquets momentr hauran de deixar-lo a casa,  si no volen explicar res. Si es troben amb algun inconvenient  hauran d'espavilar-se sols sense l'ajuda del robot. Els costarà molt ja que portaran la vida sense fer res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada